PVV herstart publieke campagne

Het PVV-campagneteam heeft aangekondigd dat Wilders in de aankomende twee weken gaat flyeren in Noord-Brabant en Limburg. Ook bezoekt de PVV-voorman een dierenasiel en verschijnt hij in een aantal televisieoptredens. Naar aanleiding van deze vernieuwde campagne is NRC Handelsblad in de precieze rolverdeling binnen het campagneteam van Wilders gedoken. De krant publiceerde gisteren een uitgebreid profiel.

In dit artikel kwamen onder andere PVV’ers als Martin Bosma (campagneleider) en Fleur Agema (nummer twee op de kandidatenlijst) aan bod. Agema was ook aanwezig bij de aftrap van de PVV-campagne in Spijkenisse, samen met de nummer drie Vicky Maeijer. Volgens NRC is dit een bewuste strategie van de PVV in de hoop meer vrouwelijke kiezers aan te trekken.

Lees in ons dossier meer over de PVV of kijk in ons nieuwsoverzicht voor meer berichten over de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen.

Foto: PVV

Terug