Nieuwe Partij ‘Rechtdoor’ wil meedoen aan verkiezingen

Volgens Kuipers is de politieke kleur van de partij ‘rechtdoor’. Hij vervolgt: “links of rechts bestaat niet meer. De PvdA is ook naar rechts opgeschoven toen ze met de VVD gingen regeren”.

De uitspraak van de No Surrender president toont gelijkenis met Rita Verdonks verkiezingsleus voor het VVD-lijsttrekkerschap: ‘Ik ben niet links, ik ben niet rechts, maar ik ben recht door zee’.

Kuipers eindigt met de boodschap dat de eerste partijvergadering in september plaats vindt en dat het in de lijn der verwachtingen ligt dat hij lijsttrekker wordt. Op de website van de partij wordt aangekondigd medio september met meer informatie te komen.

Aan de redactie van de Verkiezingswijzer heeft een woordvoerder van Rechtdoor laten weten dat de partij volledig zelfstandig opereert en niet verbonden is met of gelieerd aan enige andere organisatie. Kuipers scheidt volgens de partij zijn nevenfunctie als captain binnen de motorclub No Surrender MC strikt met zijn werkzaamheden voor Rechtdoor.

Foto: Rechtdoor.nl

Terug